System Administrator

DECLARAŢIE PRIVIND ACCESIBILITATEA

(art. 6 alin. 1 din OUG nr. 112/2018)

 

Declaraţii Generale

Primăria Municipiului Lupeni se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Primăria Municipiului Lupeni a investit resurse pentru a se asigura că site-ul este mai ușor de utilizat și mai accesibil persoanelor cu handicap, având convingerea că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență.

 

Accesibilitate  www.MunicipiulLupeni.ro

Site-ul pune la dispoziție widgetul de accesibilitate a site-ului, care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite site-ului să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.0).

Meniul de accesibilitate poate fi activat folosind combinația de taste Ctrl+U sau făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în partea stânga-jos a fiecărei pagini.

 

Primăria Municipiului Lupeni își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități. În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul site-ului să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la standardele de accesibilitate.

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe www.MunicipiulLupeni.ro sau aveți nevoie de asistență în orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta cu plăcere.

 

Feedback şi date de contact:

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0254560504 sau la e-mail [email protected]

 

Date de contact ale autorității competente de aplicare a legii:

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), Bd. Libertăţii nr. 14, Bucureşti, sector 5 e-mail: [email protected]

 

Prezenta declarație a fost elaborată la data: 21.06.2023

 

 

 

Close Search Window