System Administrator

După ce anul trecut  primarul de la acea vreme, Cristian Resmeriță a făcut ca municipiul Lupeni să se situeze în rândul celor mai frumoase localități împodobite de sărbători din țară, spectacolul feeric  fiind completat cu personaje din lumea basmelor care l-au adus pe moș Crăciun pentru copii,  municipalitatea din Lupeni va face din nou o surpriză frumoasă cetățenilor. 
Sâmbătă municipiul Lupeni va străluci din nou, Primarul Lucian Resmeriță invită cetățenii municipiului Lupeni să aprindă impreună iluminatul festiv,  iar  magia sărbătorilor  va fi adusă de un frumos spectacol de colinde interpretate de îndrăgitul artist Dinu Iancu Sălăjanu.

Primarul Lucian Resmeriță   Sâmbătă 9.12.2017 începând cu ora 17.30 vă invităm în Parcul CAP din Lupeni, să APRINDEM ÎMPREUNĂ ILUMINATUL FESTIV DE SĂRBĂTORI.
ATMOSFERA DE SĂRBĂTOARE va fi întregită de un frumos spectacol de COLINDE interpretate de DINU IANCU SĂLĂJEANU incepand cu ora 18,00 prezentat de Ionut Drăgotesc și Târgul de Crăciun amenajat în parc.

Targul de Craciun din municipiul Lupeni își va deschide porțile  incepând de vineri 8.12.2017 aducând cu sine atmosfera de poveste și sărbătoare .
Close Search Window